top of page
Ice Rink

ET PRESENTEM "ANDORRA PATINATGE ARTÍSTIC PIRINEUS".

El Club Esportiu “Andorra Patinatge Artístic Pirineus”, en endavant “A.P.A.P.” va iniciar la seva activitat el proppassat mes de juny del 2018, buscant no solament la pràctica de l’esport del patinatge sobre gel d’alt rendiment on existeixen unes marques i objectius a aconseguir, sinó l’activitat esportiva on el fonamental es gaudir i una clara millora de la qualitat de vida de tots els integrants del club en tots els aspectes.

Som una associació esportiva sense ànim de lucre adscrita al Registre d’Associacions Esportives del Govern d’Andorra i forma part del Clubs que integren la Federació Andorrana d’Esports de Gel.

Apostem clarament per “L’esport per a tots”, sense distinció alguna en circumstàncies de sexe, edat i condició social i física. La filosofia esportiva del nostre club es resumeix en la consecució de tres grans objectius:


  • Fomentar l’esport del patinatge sobre gel en condicions d'igualtat i de no discriminació mitjançant l'accés a tothom a poder practicar aquest esport sense que hagi de suposar un esforç econòmic molt gran o inassolible per a moltes famílies.  


  • Aconseguir la universalització de la pràctica esportiva del patinatge sobre gel, de manera que aquesta es generalitzi i es faci extensible a tothom com a disciplina lúdica i incorporar noves  disciplines esportives al patinatge artístic sobre gel tradicional com poden ser la dansa sobre gel i el ballet per equips.  • Dotar al patinatge artístic de competició o federat d’un projecte estructurat d’entrenaments i tecnificació capaç d’aconseguir atletes d’alt rendiment amb uns acceptables resultats en el circuit internacional.

INICI: Bienvenidos

GRUP APAP KID

PER A NENS I NENES A PARTIR DE 3 ANYS FINS ALS 9 ANYS I PER TOTHOM QUE VULGUI APRENDRE A PATINAR

L'objectiu principal de la nostra escola de patinatge és adquirir i desenvolupar les activitats de base pròpies d'aquest esport (iniciació) i començar a familiaritzar-nos amb el món de la competició (pre-competició).

Infondre l'amor al patinatge artístic. 

Entrenaments de 2 a 4 dies per setmana de dilluns a dijous

INICI: Acerca de
Figure Skating

GRUP APAP COMPETITION

PER A ESPORTISTES A PARTIR DE 9 ANYS

Millorar les habilitats fonamentals de l'esport perquè s'adapten al nivell d'intensitat i volum requerit per a la competició. Millorar la condició fisica general i específica de l'esportista optimitzant les activitats complementàries fora del gel i la preparació física.

INICI: Acerca de

APAP FUN

PER TOTHOM QUE SÀPIGA PATINAR I VULGUI GAUDIR DEL GEL D'UNA MANERA RECREATIVA, PER EQUIPS O BALLANT SOBRE GEL.

Reagrupar els patinadors de totes les edats ofertant als esportistes la possibilitat de gaudir del seu esport d'una manera recreativa o poder continuar competint per equips. Si ets adult i saps patinar i vols mantenir la forma física, aquest és el teu grup!

Two Girl Skating
INICI: Acerca de
Ice Rink Tracks

INICI TEMPORADA 9 DE SETEMBRE

INSCRIPCIONS OBERTES!!!

DESCARREGA LA FITXA D'INSCRIPCIÓ I ENVIA'NS PER MAIL

CONTACTA'NS I T'INFORMAREM DELS DIFERENTS HORARIS I TARIFES PELS GRUPS D'INICIACIÓ, DE LLEURE, D'ADULTS I DE COMPETICIÓ. 

INICI: Cita
bottom of page